Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از موارد اساسی تحکیم بنیاد خانواده زنان هستند مردان نیز در این میان به رشد و بالندگی این خانواده کمک می کنند اگر به هر دلیل مادر خانواده دچار مشکلی از جمله اعتیاد شود می توان گفت که این آسیب به مرور زمان آن خانواده را از هم دور می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایل بانو،گویا آسیب های اجتماعی حوزه زنان تمامی ندارد و این بار صحبت هایی از زنانه شدن اعتیاد در استان مطرح است زنانه شدن اعتیاد بزرگترین زنگ خطر برای خانواده است چرا که زنان به عنوان مادران نسل آینده ستون خانواده را تشکیل می دهند و اگر این ستون به هر دلیل خم یا دچار تخریب شود معلوم نیست چه آینده ای در انتظار نسل جوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنان سرپرست خانواده به دلایل مختلفی از جمله تامین هزینه زندگی دچار مشکلات زیادی می شوند که نمونه آن اعتیاد است گاهی این زنان برای تامین هزینه زندگی مدتی را به عنوان پخش کننده و خرید و فروش مواد مخدر فعالیت می کنند و به مرور زمان خود به دام می افتند و به مواد مخدر اعتیاد پیدا می کنند که دیگر رهایی از این بند برایشان مشکل است.

طبق آمار اکنون 12 هزار فرد دارای اعتیاد به مواد مخدر شناسایی شده است که این آمار برای استان کوچکی مثل کهگیلویه و بویراحمد با 700 هزار جمعیت قابل تامل است و نیاز به واکاوی و پژوهش دارد که دلیل  افزایش گرایش به اعتیاد در استان چیست با توجه به اینکه همین اعتیاد خانواده ها را روز به روز فقیر تر کرده است.

افزون بر دو هزار و 500 زن سرپرست خانواده در استان کهگیلویه  و بویراحمد اعتیاد دارند که این آمار تقریبا 5 درصد جمعیت زنان استان را شامل می شود اگر چند سال قبل به این آمار نگاه می کردید آنقدر ناچیز بود که در گزارش ها نیز ارایه نمی شد اما اکنون کمپ ترک اعتیاد مخصوص زنان نیز در استان راه اندازی شده است و فعالیت می کند.

یکی از موارد اساسی تحکیم بنیاد خانواده زنان هستند مردان نیز در این میان به رشد و بالندگی این خانواده کمک می کنند اگر به هر دلیل مادر خانواده دچار مشکلی از جمله اعتیاد شود می توان گفت که این آسیب به مرور زمان آن خانواده را از هم دور می کند تا اینکه فرزندان نیز به همین بلا دچار شوند و آینده ای بد را برای خود رقم بزنند.

گاهی مردان نیز در اعتیاد زنان نقش دارند که این شکل که وقتی مرد خانه مواد مخدر مصرف می کند و معتاد شده است برای اینکه بتواند همسرش را ساکت نگه دارد و او را نیز با خود همراه می کند و هر دو دچار اعتیاد می شوند گاهی نیز وقتی پدر معتاد است و روزانه جلوی فرزندانش چنین موادی را مصرف می کند در حقیقت دارد به فرزندانش آموزش می دهد که چگونه مصرف کنند.

این کودکان نیز وقتی بزرگ می شوند برای یک بار هم که شده می خواهند چیزی را که سال ها پدرشان مصرف کرده امتحان کنند و این خود اولین قدم برای اعتیاد دختران و پسران جوان در جامعه می شود.

گاهی نیز باشگاه های ورزشی مکانی برای اعتیاد دختران جوان است آنها موادی را مصرف می کنند که به خودی خود اعتیاد آور است و برخی به بهانه لاغر شدن از شیشه استفاده می کنند در حالی که خیلی سریع به آن معتاد می شوند معتاد شدن زنان زنگ خطر و چراغ قرمزی برای استان است چرا که مردان آینده در  دامن این زنان تربیت پیدا می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۰۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مریم اردبیلی مدیرکل امور زنان و خانواده شهرداری تهران  با اعلام این خبر اظهارکرد: سومین رویداد «ریحان شهر» به عنوان مهمترین رویداد کنشگری محله محور زنان پایتخت که به دنبال تقویت کنشگری و عاملیت زنان است، وارد مرحله ارزیابی و بررسی طرح‌نامه‌ها شده است.

وی با بیان اینکه این مرحله از رویداد با همکاری اساتید و صاحبنظران حوزه اجتماعی و با مشارکت تیم علمی و تخصصی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در حال اجراست، خاطرنشان کرد: شاخص‌های ارزیابی و بررسی طرح‌نامه ها، بر اساس رویکرد شناخت دقیق مساله و موضوع در محله، تمرکز بر فعالیت محور بودن طرح‌ها، همسویی اهداف تعیین شده با فعالیت‌های اجرایی طرح و انطباق طرح با نیاز زنان و خانواده‌ها در محلات است، به گونه‌ای که منجر به تقویت مشارکت زنان و خانواده‌های آنان در محله شود.

مشاور شهردار تهران در امور زنان و خانواده با تاکید بر این موضوع که دبیرخانه ریحان شهر دایمی است خاطرنشان کرد: در سومین مرحله، ۱۵۷ طرح در سامانه کایپر بارگذاری شده است که پیش از این با نظر راهبران منطقه‌ای و در سطح مناطق ۲۲ گانه بررسی و ابعاد و ظرفیت‌های طرح‌ها طی جلسات حضوری و بازدید از آنها، مورد بررسی اولیه قرار گرفته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تخصیص ارز ترجیحی برای خرید تجهیزات و داروهای ایثارگران و جانبازان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • این دهه‌شصتی خبرساز طراح لایحه حجاب است؛ سمت‌های او چه بوده است؟
  • آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری